Sandra Di Giovanni

Workshops

U kunt bij mij ook terecht voor losse workshops. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende stijlen en technieken passend bij de doelgroep.

 

Scholen, kinderfeestjes of naschoolse opvang

Laat kinderen spelenderwijs kennismaken met dans. Zo kan er voor een workshop in een bepaalde dansstijl gekozen worden. Na een korte, ongedwongen aanraking met de stijl, werken we samen naar een choreografie toe. Het maakt het extra leuk als we afsluiten met een optreden voor medeleerlingen of ouders.

 

Groepen, teambuilding, (theater)verenigingen

Naast verschillende stijlen kan men ook kiezen voor bijvoorbeeld de workshop 3D dansen. Door middel van verschillende oefeningen en opdrachten worden de dimensie van bewegingen en het bewustzijn van je lichaam, de ruimte en de mensen om je heen ontwikkeld. Van een kort fysiek intermezzo binnen een dagprogramma, tot een drie uur durende daginvulling om dieper op een techniek in te gaan.

Ter voorbereiding op een workshop, voer ik altijd een intake gesprek om uw wensen en verwachtingen door te spreken en een gepaste workshop te ontwikkelen. Tijdens de workshop kan ik altijd het programma wat aanpassen om zo in te spelen op de individuele behoeften en iedereen iets te leren. Ook de duur van de workshop is in overleg te bepalen.

Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op.